ONZE LESSEN

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

Battlefit Kleuters (2 tot 5 jaar)

Onder het motto: “Sport is fijn voor groot en klein” organiseren wij tweemaal per week leuke lesjes bewegingsopvoeding voor kleuters van 2 tot en met 5 jaar. 

Lees Meer

Battlefit kids (5 tot 15 jaar)

In de Battlefit for kids lessen gaan wij aan de slag met het uitdiepen van de interesse van uw kind in de vechtsporten. Wij bieden op een speelse wijze een ruim assortiment van …

LEES MEER

Battlefit Teens MMA

Onze tieners vanaf 14 jaar tot en met 18 jaar krijgen de kans om samen voor hetzelfde tarief als de kids te trainen met onze adults. Hierdoor hebben ze de gelegenheid om elke dag …

LEES MEER

Battlefit Adults MMA

Wil jij een combinatie vanuit verschillende vechtsporten zoals judo, grappling, bjj, boksen, worstelen en kickboksen beoefenen,… dan is MMA dé sport voor jou!

LEES MEER

Battlefit Parcours

Bij een parcourstraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert.

LEES MEER

Ladies Only Classes

Ben je een jonge meisje, volwassen vrouw of gedreven mama en ben je op zoek naar een leuke fullbody-workout onder vriendinnen, gegeven door een ervaren vrouw/mama …

Lees meer

OPEN MAT SUNDAYS

Elke zondag van 14.00-16.00u, onder leiding van verschillende coaches, stellen wij onze matruimte open om rondjes live te gaan. Er is ook een Media team aanwezig.

LEES MEER

Battlefit Personal Training

Wil je graag trainen met een kleine groep vrienden (max 4 personen) of met enkele leden uit je gezin? Dan kan je kiezen voor onze small group classes gegeven door Cindy Dandois.

LEES MEER

Workshops & Teambuilding

Wil je de productiviteit en motivatie bij je medewerkers verhogen? Je medewerkers beter laten samenwerken? Onze sportieve workshops en teambuilding activiteitenn …

Lees meer