BATTLEFIT CONTACT

Heb je een vraag of opmerking aarzel dan niet om ons te contacteren.

Telefonisch kan via het nummer 0468 25 00 84 of per mail via info@battlefit.be

Ondernemingsnummer: BE0756936233

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik train bij een andere club maar wil een keertje komen meetrainen in Battlefit, kan dat?

Dat kan zeker en vast! Het kan zijn dat je al jaren bij je vertrouwde club traint en dat zo wil houden. Echter kan het nooit kwaad om hier en daar extra bijscholing te krijgen, daarom ben je bij Battlefit welkom met een dagpas van 5 €. Deze bijdrage gaat integraal naar onze Jeugdfonds, meer informatie over deze fonds vind je op onze website.

Zijn vrouwen ook welkom?
Zeer welkom! Onze trainers merken dat vrouwen vaak sneller de techniek oppakken dan mannen. Vrouwen die op de lange termijn blijven trainen worden technisch soms zelfs vaardiger dan mannen, omdat zij niet kunnen compenseren met kracht.Deze vrouwen stralen van kracht en zelfvertrouwen, en zullen andere vrouwen altijd willen helpen!
Daarnaast, merken steeds meer vrouwen dat de fitheid die zij opbouwen bijdraagt aan een betere gezondheid, een sterkere geest en zelfs een mooiere huid oplevert. Ook goed voor na de zwangerschap!
Onder leiding van Cindy Dandois onze headcoach zijn er wekelijks 2 ladies only lessen en kan je op aanvraag ook privélessen krijgen.
Is sparren verplicht?
Sparren is een speelse vorm van oefenen, waarin de geleerde oefeningen worden toegepast in de praktijk. Het versneld het leerproces. Maar sparren is geen competitie, en wederzijds respect staat altijd centraal.
Er kan ook nog onderscheid worden gemaakt tussen sparren op het lichaam en sparren op het hoofd, of sparren zonder stoten of trappen. Bij sparren op het hoofd moet het voor beide deelnemers duidelijk zijn wat dat inhoudt en daarnaast is het dan verplicht om een bitje in te doen.
Mocht je niet willen of kunnen sparren, overleg dit dan met de trainer, alles is bespreekbaar!
Ik heb nog nooit een (vecht)sport beoefend, ben ik welkom?

Onze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Vrijwel iedere les bevat deelnemers met geen of weinig ervaring. Onze trainers houden altijd rekening met beginnende deelnemers, zodat zij zich op een eigen tempo kunnen ontwikkelen en snel de basistechnieken leren.

Bij Battlefit verwelkomen we dan ook graag nieuwkomers in de sportwereld. Kom gerust eens een keertje meedoen tijdens een proefles en we bespreken samen welke lessen het best bij u passen. Heb je nog een vraag of opmerking aarzel dan niet om ons telefonisch of via het contactformulier te contacteren.

Moet ik fit zijn om mee te doen?

Wij merken dat geïnteresseerden vaak denken dat een goede conditie vereist is om mee te kunnen doen. Dat is niet juist, want conditie bouw je juist op tijdens de training. Iedereen moet ergens beginnen. Daarom is het juist belangrijk om niet uit te stellen, maar direct te beginnen. Dan zal je zien dat je zelfvertrouwen, vaardigheden en ook je conditie snel verbeteren.

Hoe kan ik me inschrijven voor een proefles?

Het makkelijkst is door bovenaan op de “Proefles” knop te drukken. Daarna wordt je herleid naar onze kalender en kan je een proefles gratis reserveren. Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bellen of mailen.

Wat heb ik nodig voor een proefles?

Bij de Battlefit lessen, trainen wij op blote voeten en dragen wij vaak korte broeken. Het is verstandig om water en evt. een handdoek mee te nemen naar de parcourslessen. Voor de lessen waar Bokshandschoenen voor nodig zijn, hebben wij handschoenen te leen of te koop. De meeste deelnemers schaffen, uit hygiënisch oogpunt, na verloop van tijd hun eigen materiaal aan.

Is het wel een veilig sport?
Veiligheid staat centraal, zodat alle leden in een prettige sfeer en goede onderlinge verstandhouding kunnen trainen. Wij tolereren geen intimiderend of agressief gedrag. We doen er alles aan om veilige lessen te bieden die in een goede sfeer verlopen. Natuurlijk kunnen er, net als bij elke andere sport, ongevallen plaatsvinden. Dit gebeurt echter zelden.
Is het mogelijk om 1 op 1 te trainen met een Coach?

We raden je zelfs personal training aan als je start met MMA. Je zult merken dat je dan sneller vooruitgang boekt. De trainer heeft al snel door wat jij nodig hebt om je zo efficiënt mogelijk verder te ontwikkelen. Een andere goede optie is om een kleine groep lessen met je vrienden te plannen. Voor meer informatie, neem contact op via telefoon of mail.