BATTLEFIT LADIES

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

Ladies Only lessen op: Dinsdag van 19u00 tot 20u00 & Donderdag van 18u00 tot 19u00

Ben je een jonge meisje, volwassen vrouw of gedreven mama en ben je op zoek naar een leuke fullbody-workout onder vriendinnen, gegeven door een ervaren vrouw/mama (Want wie het schoentje past ;-))? Dan zijn de Battlefit Ladies Only lessen zeker iets voor jou! In deze lessen focussen we ons op kickboksen, HIIT, kracht- en crosstraining,…en leren we een aantal zelfverdedigingstechnieken. Deze lessen zijn geschikt voor dames van elk niveau, elke leeftijd en elke cultuur. De poort gaat immers dicht tijdens de workout zodat de dames in alle privacy van hun sportief momentje kunnen genieten zonder mannen.

Voor de kindjes is er een speelruimte voorzien die zichtbaar is vanuit de zaal zodat de mama’s hun kindjes kunnen meenemen terwijl ze zelf sporten.

Uren:

Dinsdag:              19.00-20.00u

Donderdag:       18.00-19.00u

Prijs:

50€ voor 10-beurtenkaart of een algemeen abonnement van de overige lessen.

LES RESERVEREN