BATTLEFIT KLEUTERS

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

Kleuterlessen op: Woensdag & Vrijdag van 17u15 tot 18u00

Onder het motto: “Sport is fijn voor groot en klein” organiseren wij tweemaal per week leuke lesjes bewegingsopvoeding voor kleuters van 2 tot en met 5 jaar. Deze lessen zijn gebaseerd op de basisaspecten van verschillende vechtsporten. We ontwikkelen natuurlijke basisbewegingen door middel van duw- en trekspelletjes, matgewenning, bewegen in de grote ruimte, speelse krachtoefeningen en contactspelen. Zo werken wij aan de motorische competenties, de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van uw kleuter. Bovenal ligt de focus op samen sporten en plezier beleven, bij Battlefit kleuters is iedereen een winnaar!

Tijdens de schoolvakanties organiseert ons team groepoverschrijdende sportkampen waarbij overnachten mogelijk is, maar niet verplicht. Ook deelnemen aan het kamp is uiteraard een vrije keuze. Hierover wordt altijd tijdig met de ouders over gecommuniceerd. De kampen worden altijd begeleid door een pedagogisch gediplomeerde coach. Op kamp gaan is samen plezier beleven, elkaar beter leren kennen, samen avonturen beleven, samen sterk worden en samen herinneringen maken voor het leven!

Uren:

Woensdag: 17.15-18.00u

Vrijdag: 17.15-18.00u

Prijs:

50€ voor 3 maanden

LES RESERVEREN

KLEUTERS FOTOGALERIJ