BATTLEFIT TEENS

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

Bekijk onze lessenrooster online via onze kalender, klik hier

Machteloosheid, onzekerheid, eenzaamheid, depressieve gevoelens zijn helaas enorm veel voorkomend onder tieners de dag van vandaag. Een verminderde conditie, een verstoord voedingspatroon en verminderde sociale omgang tijdens de Covid-periode zijn hier vaak verantwoordelijk voor. Onze tieners vanaf 14 jaar tot en met 18 jaar krijgen de kans om samen voor hetzelfde tarief als de kids te trainen met onze adults. Hierdoor hebben ze de gelegenheid om elke dag in groep te komen sporten. Zo kunnen ze hun schoolverplichtingen makkelijker combineren met een goede uitlaatklep, die zal bijdragen aan hun fysieke en mentale gezondheid. Ze krijgen discipline, ze leren respect hebben voor elkaar en voor hun coach, ze leren correct en assertief omgaan met hun gevoelens, ze werken aan hun weerbaarheid, ze worden fitter en zullen zich hierdoor beter in hun vel voelen. Indien een jongere nood heeft aan competitie kan hier gericht naar toe worden gewerkt, maar dit is geen must! Zowel aspecten uit het kickboksen, worstelen, judo, boksen, bjj, en grappling komen in deze lessen aan bod.

Tijdens de schoolvakanties organiseert ons team groepoverschrijdende sportkampen waarbij overnachten mogelijk is, maar niet verplicht. Ook deelnemen aan het kamp is uiteraard een vrije keuze. Hierover wordt altijd tijdig met de ouders over gecommuniceerd. De kampen worden altijd begeleid door een pedagogisch gediplomeerde coach. Op kamp gaan is samen plezier beleven, elkaar beter leren kennen, samen avonturen beleven, samen sterk worden en samen herinneringen maken voor het leven!

Uren:

Maandag:           19.00-21.00u

Dinsdag:              20.00-21.00u     

Woensdag:        19.00-21.00u

Donderdag:       19.00-21.00u

Vrijdag:                19.00-21.00u

Zaterdag:            11.00-12.00u

Zondag:               14.00-16.00u (open mat)

Prijs:

75€ voor 3 maanden

LES RESERVEREN