BATTLEFIT PARCOURS

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

Parcours Les: elke dinsdag van 20u00 tot 21u00

Bij een parcourstraining wordt een fullbodyschema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert.

Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende oefening en dit gebeurt alsnog in een flink tempo.

Parcourstraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen. In deze les zal onder andere gewerkt worden met: TRX koord, airbike, kettlebell, ropes, gymbal, jumpbox, gewichten etc.

Deze lessen zijn ook toegankelijk voor starters omdat er opbouwend en naar eigen kunnen zal gewerkt worden. Voor wedstrijdvechters is deze les een absolute must om de juiste cardio en kracht op te bouwen.

Dinsdag van 20u00 tot 21u00

LES RESERVEREN