BATTLEFIT KIDS

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde trainers met een passie voor MMA, Grappling en kickboxing, maar vooral met een hart voor mensen. De trainers bij Battlefit proberen zichzelf altijd te ontwikkelen en hebben plezier in het geven van lessen onder leiding van headcoach Cindy “Battlecat” Dandois.

In de Battlefit for kids lessen gaan wij aan de slag met het uitdiepen van de interesse van uw kind in de vechtsporten. Wij bieden op een speelse wijze een ruim assortiment van krijgstechnieken aan in onze lessen. Maandag ligt de focus op het staande werk en op woensdag spreken we van ‘worstelwoensdag’. Vijf dagen van de week wordt er sterk gevarieerd in aanbod. Hierdoor blijven deze lessen uitdagen tot bewegen en sporten, waardoor uw kind beter cognitieve vaardigheden zal ontwikkelen. Het is bewezen dat bewegen slimmer maakt en van essentieel belang is voor de gezondheid. Samen spelen, samen leren, samen plezier beleven, respectvol omgaan met je partner, sociale omgang met leeftijdsgenootjes, leren omgaan met winst en verlies,…kortom MMA for kids is hot!

Tijdens de schoolvakanties organiseert ons team groepoverschrijdende sportkampen waarbij overnachten mogelijk is, maar niet verplicht. Ook deelnemen aan het kamp is uiteraard een vrije keuze. Hierover wordt altijd tijdig met de ouders over gecommuniceerd. De kampen worden altijd begeleid door een pedagogisch gediplomeerde coach. Op kamp gaan is samen plezier beleven, elkaar beter leren kennen, samen avonturen beleven, samen sterk worden en samen herinneringen maken voor het leven!

Uren:

Maandag:           18.00-19.00u

Dinsdag:              18.00-19.00u

Woensdag:        18.00-19.00u

Vrijdag:                18.00-19.00u

Zaterdag:            11.00-12.00u

Prijs:

75€ voor 3 maanden

LES RESERVEREN